- مربای بهار نارنج
- سرویسهای پیامرسان محبوب را به کامپیوتر خود بیاورید
- عاشقی چشم شما را هم کور کرده؟
- دکوراسیون میز و اتاق غذاخوری 2015
- مدل لباس بهاری به سبک جنیفر لوپز Jennifer Lopez
- فال روزانه پنج شنبه 27 فروردین 1394
- تصاویر جذاب و دیدنی روز - پنج شنبه 27 فروردین 94
- لطفا ضربدری ننشینید!
- چرا روز گذشته روحانی در رابطه با مذاکرات هسته ای لحن تندی به خود گرفت؟
- ادعای ایجاد پایگاه داعش در مرز آمریکا و مکزیک
- تصاویر زیبای عاشقانه
- تاریخچه رقص بابا کرم به گفته ی مجری زن تلویزیون +عکس
- جک الکی مثلا …
- بچه ها را از گوشی و تبلت دور نگه دارید
- کد آوای انتظار همراه اول بنیامین بهادری به نام پرسه
- مدل مانتو تابستانه 94
- زمان انتشار پاسخنامه آزمون دکتری
- واکنش فیفا به حضور هواداران پرسپولیس در آزادی + سند
- خواص گوجه فرنگی برای مردان
- عکسی که جنجال ساز خواهد شد/ فقط کیروش میفهمد!
زمان آماده سازی : ۳۵ الی ۴۰ دقیقه
مواد لازم برای ۳ نفر :
برنج | ۲ و یک چهارم پیمانه پلوپز |
آب برای کته | ۳ و یک چهارم پیمانه پلوپز |
میگوی پاک شده | ۳۰۰ الی ۳۵۰ گرم |
زرشک قرمز | ۳ قاشق غذا خوری |
خلال بادام | ۳ قاشق غذا خوری |
جعفری یا گشنیز خرد شده | ۳ قاشق غذا خوری |
هویج خلال شده | ۳ الی ۴ قاشق غذا خوری |
روغن | به میزان لازم |
زعفران دم کرده | ۲ فاشق غذا خوری |
نمک | به میزان لازم |
شکر | ۲ الی۳ قاشق مربا خوری |
پیاز داغ طلایی | ۲ قاشق غذا خوری |
پیاز | ۱ عدد |
طرز تهیه :
برنج را شسته و نمک بریزید بعد از دو سه ساعت روی شعله گذاشته و دو الی سه قاشق روغن زیتون در آن بریزید و یکی دو بار به آرامی هم بزنید تا آب آن تبخیر شود بعد در قابلمه روغن ریخته و از نان یا سیب زمینی برای ته دیگ استفاده کنید و برنج را روی آن ریخته و دور برنج را جمع کنید تا به قابلمه نچسبد و با استفاده از شعله پخش کن و حرارت کم برنج را دم بیندازید .
خلال بادام و زعفران دم کرده را با هم مخلوط کنید و روی حرارت غیر مستقیم (کتری ، بخاری ، سماور ) گذاشته تا خوشرنگ و نرم شود .
از طرفی دیگر دو لیوان آّب در قابلمه ریخته روی گاز گذاشته و میگو را در آن بریزید و نمک و زردچوبه و فلفل و یک عدد پیاز هم اضافه کنید و پس از ۵ دقیقه جوشیدن روی صافی ریخته و کنار بگذارید .
هویج های خلال شده را هم با مقدار کمی آب بپزید و در آخر یک قاشق شکر و کمی هم روغن اضافه کنید .
زرشک را هم خوب شسته و با اضافه کردن شکر و روغن کمی تفت دهید و شعله را خاموش کنید زرشک نباید زیاد تفت داده شود چون هم خشک و هم رنگش سیاه میشود .
جعفری را هم خرد کرده و تمامی مواد را به همراه پیاز داغ طلایی مخلوط کنید .
برنج که دم کشید مواد آماده شده را لا به لای برنج یا روی برنج تزئین کنید .
منبع : آشپزی رنگین
نویسنده : وحید اسلامی | تاریخ : فروردين ۲۵ | امتیاز : | موضوعات : دانستنیهای خانواده , |
برچسب ها : آموزش آشپزی , طرز تهیه میگو پلو مجلسی , میگو , میگو پلو , پلو , |
نیلوفر میگه:
سلامی دوباره وحید سایتتون عالیییییییییییییییییییییه
در تاریخ ۲۷ فروردين ۹۴، ۱۳:۴۵
نیلوفر میگه:
سلام وبت خیلی خوب بود
در تاریخ ۲۶ فروردين ۹۴، ۲۲:۳۴
دختری از تبار تسنیم میگه:
سلام عالی بود ان شاالله این دعا، قلب های ما رو صاف کنه...
در تاریخ ۲۶ فروردين ۹۴، ۱۴:۲۸
نیلوفر میگه:
سلام وحید وبت خیلی خوب بود
در تاریخ ۲۶ فروردين ۹۴، ۱۲:۵۷
رضا میگه:
چه تیمهای ضعیفی!
در تاریخ ۲۵ فروردين ۹۴، ۱۶:۵۹