جمعه 28 فروردین 94
کد آهنگ پیشواز رایتل,دانلود آهنگ جدید ,متن آهنگ
جای تبلیغات شما
خرید شارژ
پرفروش ترین محصولات فروشگاه
آموزش آشپزی
آخرین نظرات

  • نیلوفر میگه:
    سلامی دوباره وحید سایتتون عالیییییییییییییییییییییه
    در تاریخ ۲۷ فروردين ۹۴، ۱۳:۴۵

  • نیلوفر میگه:
    سلام وبت خیلی خوب بود
    در تاریخ ۲۶ فروردين ۹۴، ۲۲:۳۴

  • دختری از تبار تسنیم میگه:
    سلام عالی بود ان شاالله این دعا، قلب های ما رو صاف کنه...
    در تاریخ ۲۶ فروردين ۹۴، ۱۴:۲۸

  • نیلوفر میگه:
    سلام وحید وبت خیلی خوب بود
    در تاریخ ۲۶ فروردين ۹۴، ۱۲:۵۷

  • رضا میگه:
    چه تیمهای ضعیفی!
    در تاریخ ۲۵ فروردين ۹۴، ۱۶:۵۹
آرشیو ماهانه
طراح قالب : فارسی تمپ
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
طرز تهیه میگو پلو مجلسی
  • تعداد بازدید : ۱۵۷
  • 770

     

    زمان آماده سازی : ۳۵ الی ۴۰ دقیقه

    مواد لازم برای ۳ نفر :

     برنج  ۲ و یک چهارم پیمانه پلوپز
     آب برای کته ۳ و یک چهارم پیمانه پلوپز
    میگوی پاک شده ۳۰۰ الی ۳۵۰ گرم
     زرشک قرمز ۳ قاشق غذا خوری
    خلال بادام ۳ قاشق غذا خوری
    جعفری یا گشنیز خرد شده ۳ قاشق غذا خوری
    هویج خلال شده ۳ الی ۴ قاشق غذا خوری
    روغن به میزان لازم
    زعفران دم کرده ۲ فاشق غذا خوری
    نمک به میزان لازم
    شکر ۲ الی۳ قاشق مربا خوری
    پیاز داغ طلایی ۲ قاشق غذا خوری
    پیاز ۱ عدد

    طرز تهیه :
    برنج را شسته و نمک بریزید بعد از دو سه ساعت روی شعله گذاشته و دو الی سه قاشق روغن زیتون در آن بریزید و یکی دو بار به آرامی هم بزنید تا آب آن تبخیر شود بعد در قابلمه روغن ریخته و از نان یا سیب زمینی برای ته دیگ استفاده کنید و برنج را روی آن ریخته و دور برنج را جمع کنید تا به قابلمه نچسبد و با استفاده از شعله پخش کن و حرارت کم برنج را دم بیندازید .

    خلال بادام و زعفران دم کرده را با هم مخلوط کنید و روی حرارت غیر مستقیم (کتری ، بخاری ، سماور ) گذاشته تا خوشرنگ و نرم شود .

    از طرفی دیگر دو لیوان آّب در قابلمه ریخته روی گاز گذاشته و میگو را در آن بریزید و نمک و زردچوبه و فلفل و یک عدد پیاز هم اضافه کنید و پس از ۵ دقیقه جوشیدن روی صافی ریخته و کنار بگذارید .

    هویج های خلال شده را هم با مقدار کمی آب  بپزید و در آخر یک قاشق شکر و کمی هم روغن اضافه کنید .

    زرشک را هم خوب شسته و با اضافه کردن شکر و روغن کمی تفت دهید و شعله را خاموش کنید زرشک نباید زیاد تفت داده شود چون هم خشک و هم رنگش سیاه میشود .

    جعفری را هم خرد کرده و تمامی مواد را به همراه پیاز داغ طلایی مخلوط کنید .
    برنج که دم کشید مواد آماده شده را لا به لای برنج یا روی برنج تزئین کنید .

     

     

    منبع : آشپزی رنگین

    نویسنده : وحید اسلامی تاریخ : فروردين ۲۵ امتیاز : موضوعات : دانستنیهای خانواده ,
    برچسب ها : آموزش آشپزی , طرز تهیه میگو پلو مجلسی , میگو , میگو پلو , پلو ,
    نظرات
  • در قمست نظرات مشکلات و پیشنهادات و انتقادات خود را با ما در جریان بگزارید.
  • هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

    ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
    <b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
    تجدید کد امنیتی
    [Menu_Code]