- مربای بهار نارنج
- سرویسهای پیامرسان محبوب را به کامپیوتر خود بیاورید
- عاشقی چشم شما را هم کور کرده؟
- دکوراسیون میز و اتاق غذاخوری 2015
- مدل لباس بهاری به سبک جنیفر لوپز Jennifer Lopez
- فال روزانه پنج شنبه 27 فروردین 1394
- تصاویر جذاب و دیدنی روز - پنج شنبه 27 فروردین 94
- لطفا ضربدری ننشینید!
- چرا روز گذشته روحانی در رابطه با مذاکرات هسته ای لحن تندی به خود گرفت؟
- ادعای ایجاد پایگاه داعش در مرز آمریکا و مکزیک
- تصاویر زیبای عاشقانه
- تاریخچه رقص بابا کرم به گفته ی مجری زن تلویزیون +عکس
- جک الکی مثلا …
- بچه ها را از گوشی و تبلت دور نگه دارید
- کد آوای انتظار همراه اول بنیامین بهادری به نام پرسه
- مدل مانتو تابستانه 94
- زمان انتشار پاسخنامه آزمون دکتری
- واکنش فیفا به حضور هواداران پرسپولیس در آزادی + سند
- خواص گوجه فرنگی برای مردان
- عکسی که جنجال ساز خواهد شد/ فقط کیروش میفهمد!
مواد لازم برای پلوی کدو حلوایی :
برنج | ۳ پیمانه |
آب برای برنج | ۴ پیمانه |
گوشت چرخ کرده بدون چربی | ۵۰۰ گرم |
کدو حلوایی | ۷۰۰ الی ۹۰۰ گرم |
عدس پلویی | ۱ پیمانه |
پیاز سرخ شده بدون روغن | ۳ الی ۴ قاشق غذا خوری |
نمک و شکر و فلفل سیاه و آرد | به مقدار لازم |
روغن مخصوص پخت برای کته | ۲ قاشق غذا خوری |
روغن مخصوص سرخ برای سرخ کردن کدو | به میزان لازم |
طرز تهیه پلوی کدو حلوایی :
این غذا یکی از غذاهای ابتکاری و من درآوردی است که می پزم برای تهیه این غذا برنج را با آب و نمک و ۲ قاشق روغن به صورت کته در آورید و از پلوپز هم می توانید استفاده کنید.
در فاصله ای کته درست می شود به گوشت چرخ کرده نمک و فلفل اضافه کرده و برای این غذا گوشت باید حالت چسبندگی داشته باشد بهتر است برای مخلوط آن از مولینکس استفاده کنید و یک الی دو قاشق آرد به آن بزنید و خوب مالش دهید و درون ظرفی دو لیوان آب و نمک و زردچوبه بریزید و روی حرارت گذاشته وقتی جوش آمد کوفته قلقلی ریز درست کرده و در آب جوش بیندازید تا کامل بپزد و آبش جمع شده و شعله زیر آنرا خاموش کنید بعضی به جای پختن کوفته قلقلی را سرخ میکنند شما هر جوری که دوست دارید انجام دهید .
کدو را چهار گوش به اندازه حبه های قند کنید و در روغن سرخ کرده و بعد از خارج کردن از روغن روی صافی یا دستمال خشک کن بریزید تا روغنش گرفته شود و بلا فاصله روی آن به مقدار دلخواه شکر بپاشید چون کدو گرم است شکر حل شده و جذب کدو میشود اگر کدو خیلی شیرین بود نیازی به این کار نیست اما اگر کدو شیرینی اش کم بود شکر اضافه کنید خوشمزه تر میشود .
عدس را هم جداگانه با کمی نمک و آب بپزید.
پیاز سرخ شده را به موادی که آماده کردید اضافه کنید و وقتی برنج دم کشید در دیس یک کفگیر برنج بکشید و یک کفگیر از مواد و چند بار این کار را انجام دهید تا دیس پر شود و بعد هم نوش جان کنید.
منبع : ashpazierangin.net
نویسنده : وحید اسلامی | تاریخ : فروردين ۲۵ | امتیاز : | موضوعات : دانستنیهای خانواده , |
برچسب ها : آموزش آشپزی , طرز تهیه پلوی کدو حلوایی , پلو , پلو کدو حلوایی , کدو حلوایی , |
نیلوفر میگه:
سلامی دوباره وحید سایتتون عالیییییییییییییییییییییه
در تاریخ ۲۷ فروردين ۹۴، ۱۳:۴۵
نیلوفر میگه:
سلام وبت خیلی خوب بود
در تاریخ ۲۶ فروردين ۹۴، ۲۲:۳۴
دختری از تبار تسنیم میگه:
سلام عالی بود ان شاالله این دعا، قلب های ما رو صاف کنه...
در تاریخ ۲۶ فروردين ۹۴، ۱۴:۲۸
نیلوفر میگه:
سلام وحید وبت خیلی خوب بود
در تاریخ ۲۶ فروردين ۹۴، ۱۲:۵۷
رضا میگه:
چه تیمهای ضعیفی!
در تاریخ ۲۵ فروردين ۹۴، ۱۶:۵۹